tausta

lauantai 6. lokakuuta 2012

Ihana Lauantai-ilta

Päiväni vietin töissä, josta palailin tossa kuuden aikoihin. Kotona mua odotti ihanuus, 4-vee kummityttöni. <3 Hänen kanssaan ollaan sit ilta hääräilty kuten leikitty barbeilla ja tottakai lakattiin kynnet. Tarviihan tyttö opettaa oikeille tavoille pienestä pitäen ;) Ensimmäisenä kun Aada näki mut niin hän jo kysyi, että millon lakataan kynnet. Visio kynsistäkin oli pitkälti valmiina, vaaleanpunaiset ja Hello Kittyä on saatava. No niitähän laitettiin ja sitten lisäiltiin myös muita tarroja kuten kukkia ja perhosia. Huomatkaa kuinka kynsilakat on rutussa jo heti alkuunsa  mutta eipä se meitä haitannu. Kynsien kantaja oli enemmän ku tyytyväinen lopputulokseen ja sehän on tärkeintä! Kynsiä onki sit koko loppuilta ihailtu :D





Kun oltiin nää peruskuvat otettu, niin neitihän innostu totaalisesti kynsien kuvauksesta ja keksi ihan ite nää seuraavat kuvat, kun noissa kahdessa edellisessä vähän asettelin miten laitetaan kynnet esille :D Hän sai idean et molempien kynnet tarvii saada kuvaan ja asetteli sit meijän kädet noin. Kuten kuvasta näkyy niin mulla on kynsillä edelleen noi maanantaina lakkaamani värikkäät leopardikynnet.. Hupsista, no huomenna on vapaapäivä niin teen jotai kivaa kynsille ;) 





Kynsillä aluslakkana China Glaze-Second-Hand Silk ja tarrat Ebay:sta + yhdessä sormessa näkyy tuollainen sydän niin se on OPI:n Nothin Mousie Bout It muttei se oikein näy kuvassa. 

2 kommenttia:

  1. Oi kun ihania nuo 149 ja 151 !(samalla huomasin että kiekosta on jäänyt uupumaan numero 150 :D, mutta mitäs pienistä) Mitkä lakat nuo on ? :)

    http://nailsaremypassion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. katos vaan XD en ookka huomannu et toi puuttuu sieltä välistä, nooo mitäs pienistä :DD mutta 149 on China Glaze-Pool Party ja 151 on China Glaze-Flip Flop Fantasy, ihanat neon lakat ja tosiaan mattapintasia niinku kuvastaki näkyy :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3