tausta

tiistai 9. lokakuuta 2012

Ostoksia ostoslakkossa

Mä niin lupailin aiemmin tässä Posti-Pate postauksessa, että oon koko lokakuun ostamatta mitään kynsiin liittyvää mutta.. kun.. Katsokaa nyt niitä ! Eihän tommosia murusia voi jättää sinne kauppaan :( Lisäks mulla on pitkään ollu toivelistalla China Glazen Bohemian-kokoelma, jossa osa lakoista on ihan täydellisiä dupeja näille joten.. :)) En siis tunne näistä nyt mitään tunnontuskia, oon ansainnu nää :D MUTTA loppu lokakuun oon ostelematta (ehkä).

 Kyseessähän on siis Flormarin Duo 2x Chrome-kokoelma, jonka lakat ovat moniulotteisia, eli pitäisi lakassa näkyä useampaa eri väriä erilaisessa valaistuksessa. Nämä ostin täältä paikallisesta Seppälästä. Nämä oli vielä laatikoissaan purkamatta, mutta myyjä muisti, että oon se ku aikasemmin niitä kyseli ja muutenki oon kuulemma usein ostellu kynsilakkoja(kröhöm, noloako :D), et tulin varmaa sitä uutta kokoelmaa hakemaan. Myyjä sit kysy et mitä sävyjä otan ja vastasin vaan sitte et kaikki :D Myyjän ilme oli kyl näkemisen arvonen ja mulle kun seittemän uutta lakkaa kerralla ei oo mikään ihme, täysin normaalia :D Lakkoja ei oltu keretty vielä laittamaan koneella ja hän joutui kaikki seitsemän lakan koodit näppäilemään koneelle :/ Musta on tylsää ku näillä Flormarin lakoilla on vaan numeroidut nimet :/ Mut onpaha mulle nyt helpompaa luetella näitä, varsinki ku laitoin nää kuvaan oikein numerojärjestykseen eli vasemmalta oikeelle lakat DC01-07.


Tässä näitä murusia nyt olis, salamalla ja ilman. Kahdessa ensimmäisessä lakassa näkyy eniten duochrome-efektiä, joissa on selkeästi havaittavissa kahta eri sävyä. Muissa efekti ei ainakaan tällä valaistuksella ole niin voimakasta.
Älkää pelästykö, nää on vaan jääny esitelemättä syyskuulta eli en oo näitä nyt ostanu ;) Pari Isadoran graffiti lakkaa oon kotiuttanu. Pinkki tuli FB:n kynsikoristekirppikseltä ja sinisen ostin Stockmannilta alehintaan kolmella eurolla. Sitten Ebaysta mulle matkas pari OPI:n lakkaa, Metallic 4 Life ja Super Bass Shatter.
Loppuun koitin viel saada näkyviin ton Metallic 4 Life lakan upeutta. Vähän kuin joku tähtitaivas. Mustalla taustalla on erikokoisia hopeita glittereitä. Tää on niiiiin täydellinen näihin pimeneviin syysiltoihin. Tää pääsi kyl mun TOP-10 lakkoihin! I-H-A-N-A!!


2 kommenttia:

  1. Mulla on myös tuo Metallic 4 Life himotuslistalla ollut jo pitkään. Se vain näyttää niin upealta :)

    Minun blogini löytyy osoitteesta http://emmminn.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  2. katsohan Emmi täältä uusin postaukseni( http://www.magicnailss.blogspot.fi/2012/10/tahtitaivaan-alla.html ), jossa tuo ihanuus on päässyt kynsille asti ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3