tausta

lauantai 29. syyskuuta 2012

Ostoksia vol. 24536244

Aikaisemmin tossa postailin teille salaperäisen lakkakasan ja tässä on suurin osa siitä. Color Clubin Foiled-kokoelma ja Take Wing-kokoelma. Ennen näitä omistin vain kolme Color Clubin lakkaa ja nyt määrä muuttuikin kerta heitolla 12:sta. Color Clubin pullothan ovat isokokoisia eli 15 ml ja kaikki kokeilemani lakat todella hyvälaatuisia. Peittää kahdella kerroksella eikä raidoita ja kuivuu nopeasti. Valikoimaa riittää runsaasti ja on sävyjä vaikka mihin lähtöön. 

Foiled-kokoelman lakat ovat metallinhohtoisia lakkoja ja mun tuli samantien mieleen ku näin nää et nää sopii varmaa täydellisesti vesimarmorointiin, ei muuta ku mahollisimman pian testiin ! Lakat vasemmalta oikealle: Foil Me Once, Hot Like Lava, Cold Metal, Perfect Mol-Ten(lopussa kuvia tarkemmin), Antiquated, Lumin-Icecent+ näiden lisäks tuli vivid-päällyslakka jonka unohdin kuvata. Tilasin lakat Nailsupplies.us- sivustolta. Viikossa tulivat perille.Take Wing-kokoelman tilasin Ebay.comista ja myyjä unohti tilauksesta yhden lakan. Eli kokoelmaan kuuluu kuusi shimmerlakkaa ihanan kirkkaissa väreissä(saan jatkaa vielä kesää..). Puuttuva lakka on oranssi Sparkle and Soar. Loput vasemmalta oikealle: Daisy Does It, Wing Fling, Fly With Me, Metamorphosis, Sky High

Sitten tarkemmin Foiled-kokoelman yhdestä lakasta, nimittäin Perfect Mol-Ten. En osaa kuvailla tän lakan väriä, jotain vihreän ja sinisen välillä. Tosi ihanan värinen. Peitti hyvin ja oli tosi helppo lakattava, ei justkaa menny kynsinauhoille. Päälle leimailin vielä Bundle Monsterin laatasta BM21 tähtikuvioita ja leimauslakkana Konadin mustalakka.


Nyt suuntani käy kohti Turun seutua ! Mennään ostamaan mulle vanhojen tanssimekkoa <3 ja muutenki shoppailemaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3