tausta

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Kynsillä siirtofolioo

Eilen saapui paketti Ihanat Kynnet-sivustolta, josta tilasin tuollaisia kuvassa näkyviä siirtofoliopurkkeja kolme kappaletta, kuvassa näkyvän Passion pinkin ja lisäksi Tealin ja Fiber opticsin sekä folioiden laittoon tarkoitetun liiman. Laitan ostoksista vielä parempaa kuvaa, sillä olen ostellut muutakin niin kaikista tulossa yhteistä postausta ;)

Palataan vielä kynsiin eli kynsillä kaksi kerrosta Essien Licoricea. Nimettömässä turkoosin väristä Teal-siirtofoliota ja muissa kynsissä Passion Pink. Nää on livenä vielä upeemmat ! En saanut kuvaan vangittua sitä säihkettä mikä kynsissä on. Ensimmäistä kertaa tosiaan käytin folioita eli annettakoon senki puolesta vielä anteeks ettei näytä ihan niiiin hyvältä ;) Ensi kerralla tarkoituksena saada folioo hieman vähemmän kynsille. Mutta siis todella helppo tapa tehdä kauniit ja näyttävät kynnet. Nyt ovat mulla toista päivää eivätkä oo yhtään kärsineet. Olenkin kuullut, että foliokynnet ovat pysyneet yhdeksänki päivää hyvinä. Nähtäväksi jää kauanko mun kynnet kestää.

2 kommenttia:

  1. Ihanat foliokynnet! Tota foliota en olekaan koittanut vielä...

    VastaaPoista
  2. suosittelen koittamaan ! 0on ite niin rakastunu tohon tekniikkaan ku sillä saa tehtyä niin nätit kynnet helposti :D oon katellu jo vaikka mitä erilaisia folioita ostoslistalle..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3