tausta

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Koeviikkokynnet

Oon tosiaan lukiossa opiskelemassa ja nyt on syyslukukausi koulussa päässy siihen vaiheeseen, et ens viikolla on ihanaakin ihanampi KOEVIIKKO <3 Jooo siis todellakin sarkasmia, ei vois oikeesti vähempää nyt innostaa tommonen ku muutenki ilmat kylmenee ja pimenee. Nyt on luvassa siis yksinkertaset koeviikkokynnet, koska näitä pitäis jaksaa katella perjantaihin asti, kun en kerkee viikolla tekemään uusia kynsiä, koska pitää lukea noihin kokeisiin.



Viime viikolla tein Seppälässä heräteostoksia. Siellä oli tosi paljon Golden Rosen lakkoja edullisesti 1€/kpl. Ostin sitten 4 matte velvet-lakkaa sävyinä: 103, 107, 106, 105. Lisäksi tarttui mukaan normaalihintainen flormarin lakka. Toi oli jotenki jännän värinen, enkä ton sävystä lakkaa omistanukkaan. Väriltään toi on todella tumma vihreä kevyellä shimmerillä, jotenkin mulle tuli mieleen metsä tosta kynsilakasta. Kuuset ja männyt on ton värisiä :D Sävy on 435 flormarin 2012 SPRING &SUMMER- kokoelmasta.

Sitten turhien höpöttelyjen jälkeen kynsiin. Nimettömässä O.P.I:n Suzi skis in the pyrenees suede. Tästä lakastahan on kaksi versioo. Tässä mun versiossa on lakan nimen perässä tuo 'suede' joka meinaa sitä, että lakka on mattapintainen ja siinä on shimmeriä. Kun O.P.I:n Suzi skis in the pyrenees on tummanharmaa creme lakka. Täältä NAILIN' IT-blogista löytyi hyvät kuvat siitä: http://nailinit.wordpress.com/2010/10/27/opi-suzi-skis-in-the-pyrenees/ Mutta olkaahan tarkkana noiden lakkojen suhteen, ettei mee sekasin. :) Muista kynsistä löytyy upouusi Golden Rose 106. Nimettömään lisäsin myös kynsitarran ettei kynnet ihan niiin yksinkertaiset olisi. Ehkä näitä nyt jaksaa perjantaihin asti katsella. Kynnet sopi täydellisesti yhteen mun uusien kännykkäkuorien kanssa niin pakkohan ne oli kuvata yhdessä ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3