tausta

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Uusia leimauslaattoja

Laatoista oli taas mahdotonta ottaa kuvia, kun valoilmiö ei oikeen enää näyttäydy ja joutuu salamavalon kanssa leikkimään. Laatoista tulee ihan ylivalottuneita ja pläääh joten kopsasin suosiolla sitten vaan eli nyt tulee melkonen kuvapläjäys, koittakaa kestää. Kyseessä Magnonailsin A-sarjan laattoja, joissa on aivan ihania kuvia. Mun lemppari on varmaankin toi A50 missä on noita drinksujen kuvia ja kirsikoita. Nämä omani tilasin Mimaxilta, sillä jostain syystä en saanut tilausta tehtyä tuolla Magnonailsilla :o Mutta onneks mulle vinkattiin FB:n Kynsikoristelut-ryhmässä, että Mimax myy näitä. Ihanaa ! Ottaisko tavotteeks omistaa kaikki nämä A-sarjan laatat ;) Mullahan oli ennen tätä tilausta jo kaksi kappaletta näitä, laatat A01 ja A04, jotka ostin FB:n kynsikoristelukirppikseltä.


Löytykö omia suosikkeja näistä laatoista vai eikö napannu ollenkaa?

2 kommenttia:

  1. Noi on kyllä ihania! Mäkin oon tilannut muutaman noista, pari tuttua oli noissa sun tilaamissa. Ja toivottavasti tulee tilattua lisää jossain vaiheessa. :) Noissa on ihania kuvioita!

    VastaaPoista
  2. mullaki jäi niin vähän enää semmosia laattoja mitä en omista et vois tosiaan ottaa tavotteeks omistaa kaikki A-sarjan laatat. Nää laatat on niin mun tyylisiä, kun on kaiken näkösiä kukkia ja kiekuroita mistä tykkään :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3