tausta

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Nailsupplies-tilaus

Tuntuu, että on ihan huuurjan pitkä aika kun oon viimeks esitelly kynsilakkaostoksia. Noin kuukausi sitten Rakas ystäväni Ebay-postauksessa on viimeksi ollu kynsilakkaostoksia.. Tuntuu kyl pidemmältä ajalta, mutta hei tässä tulee ostoksia koko kuukauden edestä. Jenkkilästä Nailuppliesiltä mulle siis matkasi 8 ihanaakin ihanempaa kynsilakkaa.


Seche Viten pikakuivattaja on mun ihan ehdoton lemppari ! Tämä tulee heitettyä lähes jokaiseen tilaukseen, koska tätä kuluu ja paljon. China Glazelta lähti mukaan kaksi creme lakkaa. Toinen on oranssi Papaya Punch, jonka olin ajatellut ostaa Halloweeniksi, mutta se sitten jäi. Mutta kyllähän tää menee näin syksyn ja talven välimaastossakin. Pigmenttistä ja muutenkin hyvää valkoista kynsilakkaa tarvitaan aina, joten sitä asemaa tällä kertaa saa ajaa China Glaze-White On White. Color Clubin Blue-Ming on turkoosi creme lakka, joka lähti heräteostoksena mukaan. Ei kaduta yhtään, tää on meinaa aivan ihanan värinen.


OPI:n Skyfall kokoelmasta eli Bond-lakoista mun mukaan lähti kultainen GoldenEye sekä Punainen Die Another Day. Kaikki kokoelman lakat on nimetty Bond-elokuvien mukaan. Itse en ole koskaan lämmennyt kyseisille elokuville, mutta onhan ne nyt vissii näkemisen arvoisia, jos kerta kynsilakkakokoelmakin niiden nimeen tehdään. ;) Näillä kahdella lakat oonkin jo kynnet tehnyt. Julkaisen ne joskus ensi viikon alussa.


Näiden lakkojen kanssa oon hieman jäljessä, sillä lokakuussahan vietettiin rintasyöpä päivää ja silloin oli paljonkin näitä Roosa nauha-tuotteita myynnissä. Mutta aihehan on aina tärkeä, eikä ole yhtä tiettyä kuukautta jolloin asiaa pitäisi muistaa. Kyseessä siis 2012 Roosa Nauha-kynsilakkoja OPI - I Think In Pink ja OPI - You Glitter Be Good To Me. Alhaalla on vielä parempaa kuvaa tuosta OPI:n nimihirviöstä eli You Glitter Be Good To Me. Saako kynsilakan nimi edes olla noin pitkä? :DJa sanoisko tähän loppuun nyt vielä ostosTV-tyyppisestä, ettei tässä vielä kaikki. ;) Lähiaikoina tulossa siis lisää uusia lakkoja esittelyyn. ;)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3