tausta

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Aikainen joulu

Mulle tuli jouluaatto etuajassa, sillä Facebookin Kynsikoristekirppikseltä ostin tämmösen jättisetin, joka sisälsi 12 China Glazen kynsilakkaa, kaksi strassihyrrää, microhelmiä, hexglitteriä ja hologlitteriä. Nyt on kyllä niin huonoja kuvia, että ihan hävettää. :( Lumi tule jo, jotta saadaan edes vähän valoa tähän pimeyteen!!


Tähän kuvaan kokosin glitterlakkoja. Vasemmalta oikealla: Twinkle Lights, Blonde Bombshell (nyt mulla on näitä kaksi), Some Like It Haute, Material Girl ja Glittering Garland


Ensimmäisen lakan eli Pool Partyn omistankin jo, enkä pidä siitä niin paljon, että haluaisin tätä kaksi pulloa, joten tämä lähti myyntiin. Kolme creme lakkaa: Laced Up, Heli-Yum ja Sneaker Head. Kaksi vikaa lakkaa ei ole siis samaa sävyä, vaikkakin ehkä siltä vähän näyttävät. Sävyt on siis todella lähellä toisiaan. Polish Galore-blogista löytyi todella hyvä vertailu kahdesta viimesestä lakasta, eli jos yhtään kiinnostaa niin kannataa tuo linkki tsekkailla !


Sitten vähän sekalaista sakkia eli on shimmerlakka Lighthouse, mattalakka Flying Dragon (Neon) sekä graffitilakka Oxidized Aqua. Näistä kaksi ensimmäistä lähti myyntiin, sillä Lighthousen koostumus ei miellyttänyt ja Flying Dragonin jo omistan, enkä halua sitä kahta kappaletta.


Ja loppuun vielä kuvaa koristeista eli eri värisiä strasseja hyrrässä. Purkeissa on microhelmia, mustia ja sinisiä hexglittereitä sekä vielä hopeaa hologlitteriä. Eiköhän tällä satsilla taas hetken aika luulis pärjäävän?! :D

2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3