tausta

perjantai 16. marraskuuta 2012

Blondi koristelee kynsiä

Haluutteko kuulla blondivitsin? Olipa kerran blondi, joka eräänä maanantai-iltana päätti lakata kyntensä. Kaikki sujui hyvin kunnes hän kohtasi ongelman kynsiä leimatessa. Kuva ei tartu millään keinolla kynnelle. Hän kokeilee eri lakkoja, erilaisia leimasimia.. Mikään ei auta, kuva ei vain tartu kynnelle. Vihdoin hänelle selkiää, että laatta onkin uusi, joten siinä on läpinäkyvä suojamuovi vielä päällä ! Loppu hyvin, kaikki hyvin ja kauniit kynnet saatu aikaan pienen sekoilun jälkeen. :D

Joo o aikas noloo, näinkin voi siis käydä :D Mutta jos niihin kynsiin sitten, eli kolme kerrosta OPI:n Stranger Tidesiä. Tämä on kyllä jännän värinen lakka.. En osaa yhtään kuvailla minkä värinen tää on, ei vaan löydy oikeaa sanaa, joten annan kuvien puhua puolestani. Ensimmäisessä kuvassa kynnet salaman kanssa, joka hieman vääristää väriä. Alempi kuvaa paremmin lakan todellista väriä eli tuollainen jännä vihertävä creme lakka kyseessä.



Eihän kynsiä voinut tommoseksi jättää, joten uusista MagnoNails laatoista A44 ja A31 leimat kynsille China Glazen Metallic Muse lakalla. Lähinnä leimailulakaksi tän ostinki, joten ajoi kyllä asiansa täydellisesti siinä hommassa. Katsotaan keksinkö tälle käyttöö koko kynsillä värilakkana ;)

Mutta eipä mulla muuta höpöteltävää ole, et ei muuta kun oikeen mukavaa viikonloppua ! Mä aion viettää sen lähinnä töissä, mutta sunnuntaina suuntaan kohti Ideaparkkia. Ehkä sieltä löytyy jotain kynsijuttujaki ;)) 






Aluslakka:Orly- Calcium Shield
Värilakka: OPI-Stranger Tides
Leimaus: China Glaze-Metallic Muse
Päällyslakka: otin kuvat ilman päällyslakkaa, myöhemmin lisäsin Seche Viten pikakuivattajaa jota ei siis kuvista nyt näe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3