tausta

perjantai 14. joulukuuta 2012

Ostoksia

Ebaysta luottomyyjältäni beautyzone2007:lta tilasin kolme kynsilakkaa. Voin suositella kyseistä myyjää. Monet monet kerrat olen häneltä tilannut kohtuuhintaisia lakkoja. Lakoilla vaan on hieman riistopostikulut, mutta kun tilaa useamman lakan niin posteja ei suinkaan tule kaikista lakoista vaan postikuluja tiputetaan ihan tuntuvasti. 

No mitäkö sitten ostin? FB:n Kynsikoristelut-ryhmässä oli jossain vaiheessa menossa keskustelu must have-lakoista ja yhtenä siellä nousi pinnalle China Glaze-Hey Sailor. Tajusin, että peruspunaista lakkaa mulla ei ole lainkaan. China Glazen Vermillion on mun kokoelmasta lähinnä tuota, mutta Vermillion on tummempi punainen. Piti siis hankkia se peruspunainen lakka. Lisäksi pakettiin lähti Color Clubilta kaksi hologrammilakkaa, tumman lila Wild At Heart sekä tumma harmaa Revvvolution. En ole vielä saanut näitä kynsille asti enkä edes swatchannut. Mulla on nimittäin tulossa uusi projekti, lakat kiekolta tikuille. Olen siis kyllästynyt kynsikiekkoihin, kun lakkoja tulee ja menee jatkuvasti ja niitä on siinä vaikea vaihdella. Tällä hetkellä mulle matkaa mistäpä muualta kun Ebay:stä kynsitikkuja, jotta saan swatchattua ne uudelleen.




Tiedättekö sen tunteen, kun koko ajan löytää lisää himotuslakkoja, jotka haluaa? :( Mulla on listalle taas ilmestynyt uusia lakkoja, jotka haluan. Mitä lakkoja teidän ostoslistalta löytyy? Jos vaikka löytäisin itellenikin niistä jotain kivaa ostettavaa. ;)

PS. Arvonta päättyy tänään klo 21.00, joten hopi hopi, jos et ole vielä osallistunut, mutta China Glazen lakkapaketti kiinnostaa !

4 kommenttia:

  1. kivoja lakkoja oot ostanu etenki holot <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) nää oli kyl tosi onnistuneet ostokset:)

      Poista
  2. Himotuslakat on syvältä, koska se lista vain kasvaa ja kasvaa :D
    Jos muuten tilailet esim. Td:ltä tai nailssuppliesilta niin sieltä voi ostaa noita avojuiceja :) ne minipullot maksaa 0,99 $/kpl.
    Ja ebaysta löytyy myös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin onki ! Mutta on ne uudet lakatki niiin ihania :D Kattelin kans yks päivä noita min avojuiceja mutta kun ne on niiiin pieniä :( ja isot pullot ei mahtunu siihen small rate boxiin :(

      Poista

Kiitos kommentista <3