tausta

maanantai 3. joulukuuta 2012

Luumuinen Kuu

Monille tuli varmaan otsikkoa lukiessa semmoinen fiilis, että MIKÄ ?! :DD Joo ymmärrän täysin, sama fiilis mullakin oli, kun tota otsikkoa pähkäilin. :D Ei nyt oikein runosuoni kukkinut. :D Mutta otsikkohan tulee siitä, että tein kynnen alaosaan puolikuun ja lakkaus on tehty luumun värisellä lakalla. Ensin lakkasin pohjalle kolme kerrosta China Glazen Midnight Kiss:iä ja päälle kerros aivan ihanan väristä China Glazen Cowgirl Up:ia. Puolikuu on tehty vapaalla kädellä, sillä ranskismanikyyritarrani ovat kärkien lakkaamisen tarkoitettu, joten niissä ei ole noin pientä kaarta ollenkaan.

Tulen purkamaan arvonnan palautteet ja postauehdotukset ynnä muut omaan postaukseensa arvonnon loputtua. Tällä hetkellä paljon on "kritisoitu" muun muassa siitä, että kuvat on pimeitä, kynsinauhat putsaamatta sekä se etten rajaa kuvia. Nyt on kynsinauhat pyyhitty (paitsi pikkurillin reunaan on jäänyt vielä jotain ylimääräistä) sekä kuvaan rajattu vain olennainen. On mustakin selkeesti paremman näköinen, eli suurkiitokset teille parannusehdotuksista. Kuvat on vielä hieman pimeitä, sillä tätä postausta kirjoitellessa ei ole vielä luntakaan. Kun aamulla kahdeksaksi lähden kouluun, ja kun päivällä neljän aikoihin palaan kotiin on pimeää. Luonnonvaloa ei juurikaan näy. Lampun valossa koitan sitten kuvailla kynsiä ja jokainen sen tietää ettei tulos ole paras mahdollinen :/ Se harmittaa mua itseekin, mutta katsotaan keksisikö siihen jotain. Arvonnanhan löydät täältä: JOULUARVONTA. Arvonta päättyy siis 14.12.2012 klo 21.00.
Aluslakka: Orly- Calcium Shield
Värilakka:China Glaze- Midnight Kiss ja China Glaze- Cowgirl Up
Päällyslakka: Seche Viten pikakuivattaja

Mitäs tykkäsitte? Ootteko tehnyt ranskalaisen manikyyrin tällä tavalla "väärinpäin"? Entä onko muita kuin minä, jotka rakastavat tuota Cowgirl up-lakkaa?

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanan värinen tuo Cowgirl Up! Pitäisi varmaan itsekin hankkia tuo :)

  Minullakin on blogi jos kiinnostaa käydä katsomassa http://emmminn.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä aivan ihana lakka ja tosi hyvä pigmenttistäkin. Yksikin kerros olisi riittänyt mutta kahdella saa täydellisen peittävyyden.

   Käyn katsomassa blogiasi :)

   Poista
 2. ihanan värisiä lakkoja ja kivat kynnet

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3