tausta

lauantai 8. joulukuuta 2012

Rakas Joulupukki...

Niin se joulu vaan lähestyy ja myös mun on aika lähestyä joulupukkia.. Tässä ois muutama toive sinne Korvatunturille. ;)


1. Mariskooli, mielellään punaisena se pienempi koko. Omistankin jo kaksi isoa kirkasta ja yhden ison punaisen, joten pieni punainen mariskooli sopisi niiden kanssa hyvin. (kuva: http://yritysmyynti.fiskars.com/Mariskooli-155-mm-punainen)
2. Erilaisia lahjakortteja vaikka vaatekauppohin. Haluaisin myös lahjakortin johonkin hemmotteluun vaikka jalkahoitoon tai kampaajalle. (kuva: http://vegetukku.fi/tuotteet.html?id=13/206)
3. Rakennekynsikoulutus!! Tätä kynsiharrastusta ollaan nyt parin-kolmen vuoden ajan menty kynsilakoilla lakaten, joten olisi erittäin kiva opetella uutta tekniikkaa. (kuva:http://myownnails.blogspot.fi/2012/05/geelikynsipaketti.html )
4. Jos rakennekynsikoulutus tuntuu liian kalliilta, niin ottaisin mielelläni vastaan rahaa, jotta saan säästöön mm. rakennekynsikoulutusta varten. (kuva: http://metallisydanblogi.blogspot.fi/2012/10/raha-rikastuminen-rikkaus.html)
5. Pian on katsottuna kaikki Täydellisten naisten ja Greyn Anatomian tuotantokaudet, joten haluaisin Gossip Girl tuotantokausia, ettei tule aika pitkäksi ;) (kuvat: www.cdon.com)
6. Sähköhammasharja :DD En osaa selittää miksi haluan tämän... :D (kuva: http://www.medisafety.fi/verkkokauppa/product_details.php?p=193)
7. Jos ei muuta keksi niiin herkut on varma tapa pitää mut tyytyväisenä ;) (kuva: http://canyoufeelthelove-tiia.blogspot.fi/2011/01/day-8-guilty-food-pleasure.html)


Taisi olla blogin ensimmäinen ei-kynsiaiheinen postaus, mutta älkää pelästykö, blogi pysyy kynsiblogina. En vain voinut vastustaa kiusausta tehdä tätä kollaasia. :D

Jokos ootte lähettänyt kirjeen joulupukille? Mitä toiveita listasta löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3