tausta

torstai 18. heinäkuuta 2013

Kultaa, kultaa

Heipparallaa! Tän näkösillä kynsillä mentiin muutama päivä tossa viime viikolla. Haaveilin kovin sillon OPI:n The Man With The Golden Gun lakasta, kun se oli pinnalla tossa syksyllä. Kovan hintansa vuoksi jäi kuitenkin ostamatta, mutta silloin ostin H&M:n New Moonin lievittämään tuskaa. Jos nyt muistan oikein niin tää taitaa olla ensimmäistä kertaa kynsillä vaikka oon omistanut tän jo reilu puolvuotta.


Musta Essien Liquorice oikein korostaa tuota kultaista New Moonia ja saa sen loistamaan. Suosittelen Essie:tä sille, joka etsii hyvin peittävää ja levittyvää mustaa cremelakkaa. Kaksi kerrosta laitoin eikä raidota juuri yhtään. New Moon puolestaan ansaitsee paikkansa topper-lakoista ainakin top-3:een. Tykkään kovin tän tyyppisistä lakoista, joilla saa yksinkertaseen lakkaukseen kivaa lisää. Nimettömään lisäsin Seppälästä ostetun kynsitarran.


Aluslakka: Orly-Calsium Shiel
Värilakka: Essie- Liquorice + H&M New Moon
Päällyslakka: Seche Viten pikakuivattaja

Loppuun vielä ihan pakko hehkuttaa Alessandron Be Happy! käsirasvaa. Sain rasvan Espoon miitin lahjapussista ja oon käyttäny tän jo loppuun. :( Rasva on tosi kivan tuoksuinen ja kosteuttaa käsiä hyvin. Nyt vaan en oo löytäny tätä enää mistään. :( Vinkatkaapa heti, jos tätä löytyy jostain, sillä i love it!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3