tausta

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Tyttö, joka ei pitänyt vihreästä...

...ennen kuin lakkasi kyntensä tällä Seppälän lakalla. En siis yleensä tykkää vihreästä väristä ja omistan kaksi tai kolme vihreää lakkaa. Tämä lakka tuli mulle lahjapussin kautta Lahden miitistä ja lähdin ennakkoluulottomasti kokeilemaan sitä. Yllätyksekseni se näyttikin hyvältä. Ja lakan pigmentti on loistavaa. Kaksi kerrosta riitti täydelliseen peittävyyteen. Puolestaan Espoon miitistä sain Adeninan lahjoittamana sulka water decalseja ja ne pääsi ekaa kertaa myös kokeiluun. Tosin ajatuksissani laitoin ne väärinpäin mutta samapa tuo :D Yleensä siis laitan kuvat pois itsestäni päin.


Tässä alapuolella vielä kuva tuosta Seppälän Nails lakasta, mitään numeroa tai nimeä en sille löytänyt. Mulla on vielä niin paljon molemmista miiteistä kokeilematonta tavaraa, joten lakattavaa kyllä riittäis. Aika puolestaan loppuu multa liian usein vuorokaudesta. 


Aluslakka: Orly-Nail Armor
Värilakka: Seppälän Nails tumman vihreä
Päällyslakka: Orly-Polishield

1 kommentti:

  1. Hei blogissani oli tässä jo jokunen päivä sitten sun ehdotuksen päivä, siis 31 päivän lakkaushaaseessani. Hoksasin nyt vasta että sullakin oli blogi ja olen lukijana, mutta tässä linkki niin näet oman ehdotuksesi toteutettuna: http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/07/paiva-9-yksivaristen-kynsien-paiva-by.html Ei menny niinku Strömsössä, en osannu tehdä ihan yksivärisiä... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3