tausta

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Maybelline Polka Dots- Speckled Pink

Oon jo pitkään ihaillu eri blogeissa ja etsy.com:issa indie-lakkoja, mutta en oo niitä kumminkaan yhtäkään ostanut. Nyt kuitenkin, kun kivijalkakauppoihin saapui Maybellineltä Polka Dots-kokoelma niin pakkohan munkin oli nämä hankkia. Käytiin äitin kanssa pikaisella shoppailureissulla Raision Myllyssä ja sieltä löysin nämä alehintaan 4,20€. (ja paljon muuta, kröhöm... Niistä lisää myöhemmin.)

Ensimmäisenä kynsille pääsi lemppariväri pinkki eli Speckled Pink. En tajunnut, että tää on jellypohjainen eli ei kovin peittävä ja laitoin vain tätä kolme kerrosta. Ihan kohtuu hyvin se noinkin peitti, mutta suosittelen kuitenkin jonkun pigmenttisemmän lakan laittoa pohjalle niin näyttää paremmalta. Tiedänpähän itsekkin ensi kerralla, kun noita muita kokoelman lakkoja lakkailen. Tää kokoelma ja käsittääkseni juuri tämä lakka on vähän jakanut kynsipiireissä mielipiteitä. Mut itse kuulun kyl kannattajiin, musta nämä on kivoja. 

Lisää näistä tulossa siis myöhemmin! Tossa noi herkut ois kaikki nähtävillä alapuolella. Millasia mielipiteitä nämä lakat teissä herättää? tykkää, ei tykkää, tykkää...


5 kommenttia:

 1. Mä kyl tykkään näistä! En ole kynsilleni vielä kokeillut, mutta tykkään niin paljon kaikista indie-lakoista, etten näitäkään voi vastustaa. Pinkki, mustavalkoinen javihreä löytyvät multa. :)

  VastaaPoista
 2. Ite en oo vielä ostanut noita, mutta toi sininen näyttää superihanalta :3 Eikä hintakaan ollut paha ainakaan sieltä mistä sä ostit :)

  VastaaPoista
 3. Kiva et löytyy muitaki näistä tykkääjiä :) Suosittelen Nina kyl ehdottomasti kokeileen mahdollisimman pian, niiin ihanat noi oli. Oon näköjää unohtanu mainita, et ostin nää Sokoksesta, joten uskosin Sara et sieltäkin päin saattais löytyä :)

  VastaaPoista
 4. Blogissani on arvonta käynnissä, olisi kiva jos osallistuisit. :)

  http://delicacynails.blogspot.fi/2013/08/delicacy-nails-1-vuotta.html?m=1

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3