tausta

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Lahjarinki part. 3

Heippa taas ja oikein ihanaa äitienpäivää! Niinkun varmaan monella muullakin, myös mulla, päivä kului omien vanhempien ja isovanhempien luona vieraillen. Kakkua on syöty taas siihen malliin, että pärjää taas hetken aikaa eiksniin? ;) Mutta oli mulla teille jotain "oikeetakin asiaa", nimittäin Lahjarinki-postaus part. 3. Aiemmat lahjarinki-postaukset löytyypi täältä: LAHJARINKI ja LAHJARINKI PART. 2.

Tässä paketissa on niiin paljon kaikkea kivaa. Saan hemmotella itteeni kasvonaamion merkeissä. <3 GinaTricotin Raspberry ja Wild Mildin Blind Love on taas niiin mun värisiä lakkoja. Tikkuhilelakkaa mulla ei ookkaan entisestään, joten nyt sain sellaisenkin. Lisäks vielä oli noi rusettitarrat ja kynsiviila.

Kokokynnentarrat on mulle ihan uus tuttavuus ja niitten testaamista odottelen kovin. On kuulemma hieman hankalaa asettaa niitä, mutta nähtäväks jää... Lisäksi paketissa oli MNY-249 sekä kynsiviiloja.

Täältä paketista paljastui ihanat Dependin glitterlakat 279 ja 335 kera helmenpuolikkaiden, kukkatarrojen sekä kynsiviilan.

2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3