tausta

torstai 9. toukokuuta 2013

Lahden kynsimiitti

Nyt on Lahden kynsimiitti pidetty ja olis lahjapussien esittelyn aika. Kaiken kaikkiaan oli kyllä ihana miitti. Meillä oli tosi hyvä porukka koolla. Yhdessä sitten grillattiin ja meillä oli muutama "kynsinäytös" kun pari osallistujaa teki akryylikynnet ja niihin koristeluja. Mutta siihen lahjapussiin sisältöön... Alla olevassa kuvassa on kaikki mitä miitistä mulle tarttui mukaan. Tosi hyvin lähti sposoreita mukaan ja suuri kiitos heille. Lahden kynsimiitin sponsorit-sivulehden takaa löytyy sponsorit, jos haluaa käydä kurkkaamassa.


BM International Oy – 26x OPI-kynsilakka, jokaiselle 12 kynsitarra-arkkia, 13x kynsilakkaliuska-arkkeja+kynsiviila (http://www.bminternational.fi/ ) Mun OPI:n lakat ovat nimeltään I vant to be a-lone star ja Suzi loves cowboys.

Adenina – 13x Water Decals arkkeja,13x Bundle Monster leimauslaatta, 2x China Glaze-kynsilakka, 26x microhelmipurkki (http://www.adenina.fi/) Nuo oikeanpuolimmaiset jutut on Adeninalta. Mun microhelmipurkeista toinen oli auennut ja  tuolla ne on nyt irtonaisena pussissa :( Mutta eipä se mitään kun muut jutut on niin kivoja. Mun leimauslaatta on BM-225.

Mimax – 13x Essie-kynsilakka, 13x Water Decals arkkeja, 13x kynä (http://www.mimax.fi/ ). Oma lakkani on We're in it together. Alla vielä lähikuvaa tuosta.


Mereneid – 13x värilakka, 13x päällyslakka, 13x aluslakka, 13x glitterpurkki (http://www.mereneid.ee/fi ). Ylärivin jutut Mereneidiltä.

JT-Cosmetics –13x kynsiteippi, 26x kynsitarra-arkki, 13x tarra-arkki (http://www.jtcosmetics.fi/ ).

Seppälä – 17x kynsilakka 13x kynsikoriste-arkkeja (https://www.seppala.fi/ ) Vihreä lakka ja rusettikoristeet siis Seppälältä.

BBE – 13x Golden Rose-kynsilakka (http://www.bbe.fi/ ) Oranssi Golden Rosen lakka on numeroltaan 06.

Loreal –14 x Essie-kynsilakka (http://www.loreal.fi/_fi/_fi/ ) Essien lakka nimeltään Head Mistress.

Lush – 13x palasaippua (http://www.lush.fi/ ) Omani on värikäs Egg Hunt, jonka tuoksu on vadelmainen.

Saga Beauty – tuotenäytteitä, 13x Alessandro-kynsilakka (http://www.saga.fi/beauty/ ) Kynsilakka on nimeltään Pink Emotion.

Aila Airo Kauneuspalvelut – 13x Night repair cream for nails (http://www.ailaairo.fi/ ) Oikeanpuoleinen Artdecon kynsi- ja kynsinauha voide saapui Aila Airon Kauneuspalveluilta.

Dermoshop – 13x käsien kuorintageeli, 13x kynsinauhavoide, 13x kynsilakka Seashell, 13x kynsilakka Amaranth (https://www.dermoshop.com/fi/ )

Itu Biodyn Oy – 13 x Dr. Hauschka kynsikynä (http://itubiodyn.fi/ )


Fani ei valitettavasti päässyt osallistumaan miittiin, mutta lähetti meille ylimääräisiä tuotteitaan, jotka päätimme arpoa. Mä nappasin sieltä alla olevat tuotteet eli Dependin 040-lakka, Kleancolor Nail Hardener sekä tarroja ja kynsiteippi.


Kynsikauppa.com – 2x kynsiviila, kynsileikkuri, Builder Gel, pinsetit, akryylisekoituskuppi, 4x kynsilakka, 2x kynsikiekkoja (http://www.kynsikauppa.com/ ) Kynsikauppa.comin tuotteet arvoimme ja mulle sieltä tuli Builder Gel (mitä tällä edes tehdään? :D) ja kynsilakka

Stylepit – lahjakortit blogissa mainostajille (http://www.stylepit.fi/girl )

Meillä oli siellä mahdollisuus vaihtaa ja ostaa lakkoja toisilta. Ja mulle tarttui mukaan pari Jolly Jewelsiä 113 ja 105 sekä Yes Love lakka josta en löytänyt nimeä. Lisäksi vielä tollaista kultaista nauhaa.

Miittin osallistuneiden blogeja:
hepe
SaraCupCakez
Mawwi
Niniane
Heidi
Laura

2 kommenttia:

Kiitos kommentista <3