tausta

torstai 25. huhtikuuta 2013

Stylepit tilaus

Stylepit lähti meille Uudenmaan nuorten kynsiharrastajien miitin sponsoriksi ja saimme heiltä lahjakortit heidän nettikauppaansa. Sivusto oli täysin uusi tuttavuus ja lähdin mielenkiinnolla tutkimaan mitä kivaa sieltä löytyisi. Mulla on ollut pitkään etsinnässä musta clutch. Ei ole tärpännyt, eikä tärpännyt tälläkään kertaa, mutta löysin hopean clutchin. Tää on normaalia suurempi kuin clutchit yleensä, mutta ehkä mun kaltaiselle tavarahamstraajalle se on vain hyvä asia. Lisäksi klikkailin ostoskoriin myös Ciaten Funhouse-lakan. Luulin tän olevan hieman tummemman pinkki, mutta tämä on vaaleampi ja lähes täydellinen dupe China Glaze-Material Girlille, jonka siis jo omistan. :/ Ensimmäinen Ciateni lähtee siis heti kiertoon, sillä en tee kahdella samanlaisella lakalla mitään. Haluan kyl ehdottomasti tutustua Ciateen paremmin jonkin toisen lakan myötä, sillä noi pullot on vaan niin nätit. Stylepitillä näyttikin olevan Ciatelta ihan hyvin valikoimaa.


Stylepit yllätti mut kattavalla valikoimalla, josta löytyy varmasti kaikille jotakin. Stylepitillä on selkeästi erikseen naiset, miehet, urheilu ja lapset eri sivuilla. Tuotteet saapui mulle viikossa eli ihan kohtuullisessa ajassa siihen nähden, että tuotteet tulevat Tanskasta. Ainut miinus on, että kynsilakka tuli ilman pehmusteita eli pääsi laatikossa kolisemaan. Mun lakka oli kuitenkin ehjä, mutta eihän sitä tiedä miten posti kohtelee noita paketteja.

Tässä vielä linkkejä sivuille:

http://www.stylepit.fi/guy/
http://www.stylepit.fi/girl
http://www.stylepit.fi/sport
http://www.stylepit.fi/kids

3 kommenttia:

  1. Ootko jo laittanut ton Ciaten myyntiin? Oisin meinaa kiinnostunu siitä! :3

    Ihana toi paljetticlutch <3

    VastaaPoista
  2. En oo laittanu, mut mulla on sille muuta käyttöö, liittyen kylläkin meijän miittiin ;) mä nyt mietin tota mun ideaa vielä, jos se menee puihin niin sit voidaa hieroo kauppaa siitä :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3