tausta

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lahjarinki part.2

Tossa noin kuukausi sitten on kirjoitettu ensimmäinen postaus lahjaringistä ja postaus löytyy täältä: Lahjarinki. Sieltä löytyy hieman esittelyjä tuosta lahjarinki toiminnasta sekä kolme ensimmäistä pakettia. Kaiken kaikkiaan saan siis 11 lahjaa eli vielä kaksi postausta tästä aiheesta olisi tulossa.


Tästä paketista löytyi paljon erilaisia koristelujuttuja ja etenkin noista oikean yläkulman niiteistä oon aivan innoissani. Oon haaveillu tommosista jo pitkään ja nytpä mulla on niitä, jeee ! Nuo vasemman yläkulman kukkaset oli vähän fimon tyyppiset. Ja alhaalla pari tarra-arkkia sekä pinsetit.


Siirtofolioo sekä liima sen kiinnittämiseen kynsille. Juuri tämän takia olen pitänyt lahjaringistä kovasta, sillä koskaan ei tiedä mitä paketista löytyy. Kynsifoliotkin ovat semmosia joista tykkään kovasti, mutta ei niitä tulisi itse ostettua, joten mahtavaa, että yhdestä paketista kuoriutuivat nämä.


Tämän postauksen viimeinen paketti on taas niin mun värinen, sillä rakastan punasen eri sävyjä ! China Glaze Dance Baby onkin päässyt jo mun kynsille ja koitan saada tehtyä niistä kynsistä postauksen mahdollisimman pian. Tuon lakan lisäksi paketista löytyi kynsitarroja, hilettä, hexglitteriä sekä hajuvesinäyte.

3 kommenttia:

  1. Ompa hirmu kivoja lahjoja! :) Odottelen jatkopostauksia aiheesta :)

    VastaaPoista
  2. Heidi ja eekku, eikös ookkin :) tykkään kans kovasti. Kiitos paketeista kuuluu lahjaringin porukalle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3