tausta

maanantai 11. helmikuuta 2013

Voisko laiskempaa bloggaajaa olla???

Niinpä siitä viime postauksesta on kulunut taas viikko ja koko tän viikon aikana en ole lakannut kertaakaan kynsiä. Yksinkertasesti ei vaan ole ollut aikaa eikä edes ole kiinnostanut. Tästä tulis yks vihapostaus, jos tähän kaikki asiat listaisin, jotka mua tällä hetkellä ärsyttää. Jätän siis kiukuttelun väliin ja esittelen joitain ostoksia.Hyvä minä, hienosti kuvattu :D Tikut jääny kokonaan kuvan ulkopuolelle... Enkä sitten uusiakaan kuvia jaksanut ottaa. Mutta siis jälleen FB:n kynsikoristekirppikseltä saapui tämmöinen paketti. Vasemmalta löytyy Dermosil-Cherry Blossom. Sitten loput ovatkin H&M-lakkoja Blue Bliss, Blue My Mind sekä New Moon. Tuon New Moonin vuoksi koko paketin ostin, ja ihana se onkin. Blue Bliss oli iloinen yllätys ja tykästyin siihen kovasti.


Ette ikinä arvaa mistä nämä ovat ostettu. 5. pisteen vihje: eräs suosittu yhteisöpalvelu. OIKEIN! Facebookista nämäkin kynsikoristekirppikseltä. Petollinen paikka ! Ornate-kokoelman myötä rakastuin Zoyaan, joten pitihän niitä hankkia lisää. Vasemmanpuoleinen on nimeltään Akyra ja oikeanpuoleinen Veruschka. Keskellä on Orlyn Peel Here.

Zoyasta on pakko jatkaa vielä sen verran, että kaikki forssalaiset ja lähellä majailevat nyt huomio! Kauneushoitola/kosmetiikkamyymälä Tuhkimo myy Forssassa Zoya-lakkoja. He ovat vasta hiljattain ottaneet Zoyan valikoimaansa, joten valikoima ei ole kovin laaja, mutta käsitin, että tarkoituksena on laajentaa valikoimaa lähitulevaisuudessa. Hintaa lakoilla on muistaakseni 12,90€, mutta kokemuksesta voin kertoa, että hinta-laatusuhde on kuitenkin kohdillaan. Omistamani lakat peittävät noin kahdella kerroksella jo täydellisesti ja värit ovat mitä ihanempia. Pullot ovat myös riittoisia, sillä pullot ovat 15ml. Itse ainakin aion tätä mahdollisuutta hyödyntää, sillä mikäs sen parempaa, kuin ostaa omalta paikkakunnaltaan lempilakkojaan ja samalla tukea paikallista yrittäjyyttä.

3 kommenttia:

  1. Ihana toi Blue Bliss! Saakohan sitä enää H&M:stä :O Pakko käydä kohta katsomassa sieltä ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos eekku :)

    En osaa sanoo kyl yhtään Sara et saako ku mulla on lähimpää h&m:ään semmonen reilu 60 kilsaa :D mut kannattaa käydä katsomassa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3