tausta

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

ihan pimeetä meininkiä

Viime postauksesta onkin kulunut jo viikko, hupsista.. Oon ollu aika kiireinen mut ens viikko on taas vähän rennompi niin on aikaa kynsillekkin. Oon viihtyny tän viikon vaan yksvärisissä kynsissä, enkä oo niitä edes jaksanu kuvata, joten luvassa olis ostospostausta. Tein Nailsuppliesille tilauksen joulukuun alussa, mutta sain sen vasta tossa viikko sitten. Aiemmin oon saanut Nailuppliesin tilaukset jopa viikossa et tää oli aika epätavallista. No pääasia, että nää ihanuudet on nyt mulla ja saan esitellä nämä. 

Tilauksessa oli 8 kynsilakkaa, mutta esittelen vain nämä 4 värilakkaa (tosi huonossa valaistuksessa, josta otsikkokin tulee). Toiset 4 lakkaa ovat erilaisia hoitolakkoja, joista ajattelin tehdä postauksen jossain vaiheessa erikseen. Mutta näistä värilakoista siis lisää. Vasemmalta oikealta mennessä ensimmäisenä tulee vastaan China Glaze-Purr-Fect Plum. Tällä lakalla on tosi kiva nimi :D Kuvassa tämä näyttää enemmän punaiselta vaikka todellisuudessa on enemmän lilaan laittava creme lakka. Toinen kynsilakka on myöskin China Glaze, mutta tämä on nimeltään Liquid Crystal. Ja vielä pari CG:tä lisää, sillä Get Carried Away ja Whirled Away olivat mulla pitkään himotuslistalla, sillä nää on niin erilaisia kun mihin yleensä on totuttu. Haaveilen tuon Whirled Away:n yhdistämisestä kirkkaisiin ja värikkäisiin lakkoihin. Ehkä lähenki tästä heti lakkauspuuhiin ;)
11 kommenttia:

 1. Mikään sun kuvista ei näy ainakaan mulla ei edes banneri

  VastaaPoista
 2. katos vaa ! mitäköhän on tapahtunu, tarvii selvitellä asiaa..

  VastaaPoista
 3. Olin näköjää vahingossa muuttanu jotain asetuksia. Näkyykö kuvat nyt? Ainakin mulla näkyy :)

  VastaaPoista
 4. Nyt näkyy kuvat ,kivoja lakkoja

  VastaaPoista
 5. Noniin hyvä, että toimii taas :)

  VastaaPoista
 6. ihana lakka toi Liquid Chrystal ! mun on aina tehny mieli tilaa noita CG:n lakkoi, mut en oo toistaseks viel koskaan raaskinu:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi muuta ku suositella China Glazeja. Mun mielestä on ehdottomasti paras merkki. :D

   Poista
 7. Haastoin sinut blogissani :)
  http://livelaughloveandpaintnails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta :) teen tuon jossain vaiheessa kun kerkeen

   Poista

Kiitos kommentista <3