tausta

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Turhautuminen

Jälleen yksi uusi lakka pääsi kokeiluun, nimittäin Color Club-Blue-Ming. Rakastan tän lakan väriä ylikaiken. En oikein ystävystynyt lakan koostumuksen kanssa, sillä se oli kovin paksua, siis peitti hyvin, mutta hieman raidoitti. Sain päällyslakalla tasoitettua pinnan, että loppu hyvin kaikki hyvin. Ensi kerralla voisi kokeilla sellaista, että laittaa vähän vähemmän lakkaa kerralla, kun nyt laitoin aika runsaalla kädellä. Käytän lähes aina leimailuja koristeluina, joten vaihtelun vuoksi tällä kertaa Ebay:stä ostettuja tarroja.


Vaikka niin lupailin, että tulen kiinnittämään huomiota kynsien siisteyteen, mutta eihän se onnistu jos ei ole kunnon välineitä. Putsailen kynsinauhat vanupuikolla ja ne tulevat kyllä siistiksi, mutten pääse millään tuonne kynnen ja nahan välimaastoon, kun vanupuikko on niin paksu ja kunnollista sivellintä en omista. Nyt vinkkiä sitten (mielellään kuvan kanssa) että millainen sen siveltimen kuuluu olla, että saa tuolta välimaastosta ton lakan pois :( Tiedän, että siveltimen tulee olla kova ja jotain mutten ymmärrä mitä sillä tarkoitetaan. Entäs minkä paksuinen sen pitää olla? Tää aiheuttaa kyl todellista päänvaivaa, kun nätit kynnet näyttää ihan rumilta, kun en osaa putsata niitä.

Aluslakka: Orly-Calcium Shield
Värilakka: Color Club-Blue-Ming
Päällyslakka:Orly-Polishield

3 kommenttia:

  1. Cailapin yleissivellin ainakin on hyvä. Itse en ole sitä kokeillut, mutta tosi monelta olen kuullut, että se on todella hyvä :)

    Tämä siis http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/cailap-yleissivellin/187142/10347/10337/10301/2

    Itse käytän ihan vain viistopäistä kulmakarvasivellintä :)

    Tämän tyyppistä http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/we-care-icon-slanted-brow-brushkulmasivellin/1184512/10347/98401/10301

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon ! tarvii jotain tollasia metsästää :)

    VastaaPoista
  3. kiitos :) tottakai tulen osallistumaan

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3